Menukaarten

Een diversiteit aan gerechten en dranken.

Menukaart restaurant De Bunckman

Menukaart restaurant De Bunckman Voorthuizen. Genieten van een smakelijke lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner doet u bij restaurant De Bunckman. Ons motto is lekker gezellig. De succesformule is inmiddels een begrip in de regio Barneveld - Amersfoort. Bent u ook al benieuwd naar onze menukaarten?

Lunch- en dinerkaart

Lunch- en dinerkaart

De lunch- en dinerkaart van De Bunckman kent een diversiteit aan heerlijke en eerlijke producten. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant of op ons overdekte terras!
Kinderkaart

Kinderkaart

Deze kaart is afgestemd op onze gasten tot twaalf jaar oud. Een aantal kinderen heeft inspraak gehad in de samenstelling van de kaart! Klik op de afbeelding om te zien wat zij hebben gekozen.
Borrelkaart

Borrelkaart

Op de borrelkaart vindt u enkel toppers! Geniet van een drankje bij grand café-restaurant De Bunckman en maak het moment compleet met onze smakelijke borrelhapjes.

Chefkok Laura Bos:

We don't cook, we create.

Met koken als passie ben ik bij restaurant De Bunckman helemaal op mijn plek! De gerechten op de Classicskaart bereid ik steeds met veel plezier. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in bijvoorbeeld het Liflafmenu, dat bestaat uit kleine gerechtjes die samen een complete maaltijd vormen. Ook stel ik iedere maand met mijn team een nieuw 3-gangenmenu samen, met gerechten die passen bij het seizoen. Wat mogen wij voor u bereiden?

Ga mee de lucht in met restaurant De Bunckman.

De Bunckman
VOORTHUIZEN

De Hebberd
BARNEVELD

De Hebberd
AMERSFOORT

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN