Klik hier voor de Lunch- en dinerkaart van de Bunckman.

Lunchkaart Bunckman Voorthuizen

 



LUNCHKAART

Tosti De Bunckman
Tosti met oude kaad, salami, rode uit, tomaten salsa, gekruide friet en cocktailsaus. 6,00

Italiaanse uitsmijter
Uitsmijter met salami, oude kaas, rode ui, tomaat en Italiaanse kruiden. 7,50

Broodje kip
Woutbrood met gebakken Oriëntaalse kip, pluksla, tomaat en komkommer. 7,50

Clubsandwich
Getoast brood belegd met jonge kaas, gerookte kip, spek, pluksla, tomaat, komkommer en ei. Geserveerd met cocktailsaus en nacho chips. 8,00

Broodje gerookte zalm
Woutbrood belegd met gerookte zalm, pluksla, mosterd-dillesaus, rode ui en kappertjes. 8,00

Broodje Carpaccio
Woutbrood met rundercarpaccio, pluksla, pestomayonnaise, Old Zuivelhoeve en geroosterde tuinbonen. 10,00

Boerenomelet
Omelet met gebakken champignons, ui, spek, tomaat en kaas. 8,00

Hamburger De Bunckman
Verse black Angus hamburger met pluksla, tomaat, kaas, komkommer, gebakken ei, spek en hamburgersaus. 10,00

Broodje warme beenham
Woutbrood met warme beenham, sla, komkommer en tomaat. Geserveerd met mosterd-dillesaus. 7,00

Broodje Parmaham
Woutbrood met Parmaham, groene pesto en brie uit de oven. 8,00

Liflaflunch
Zes verschillende lunchgerechtjes op één bord vraag de bediening naar de huidige samenstelling. 10,00

Krokketten met brood
Twee Kwekkeboom kroketten met Woutbrood. 7,00

Broodje warme brie
Woutbrood met warme brie, honing en nootjes. 7,00

Saté van de haas
Varkenshaassaté met satésaus en gekruide friet met mayonaise. 13,00

Plate upgrade
Ambachtelijk friet met mayonaise en salade. 3,50

 

Tosti’s & uitsmijters

Tosti beenham en/of kaas
Geserveerd met curry. 4,00

Uitsmijter beenham en/of kaas
Geserveerd op Woutbrood. 7,00

Uitsmijter spek en/of kaas
Geserveerd op Woutbrood. 7,00

 

Maaltijdsalades

Salade Geitenkaas
Salade met lauwwarme geitenkaas, honing, spek, zongedroogde tomaat, rode ui, nootjes en stoofpeertjes. Klein 12,00/ Groot 15,50

Salade gebakken kip
Salade met gebakken kippendijen, champignons, zongedroogde tomaat, nootjes, rode ui afgeblust met een zoetzure saus. Klein 11,50/ groot 15,00

Salade met vis
Salade met gerookte zalm, Noorse garnalen, tonijnsalade, rode ui en kappertjes. Klein 12,50/ groot 16,50

Salade Ossenhaas
Salade met gebakken ossenhaaspuntjes, champignons, paprika, rode ui, geroosterde tuinboon, afgeblust met een Oosterse saus. Klein 13,50/ groot 17,00

 

DINERKAART

Broodje met smeersels
Breekbrood met verse kruidenboter, tomatentapenade en aiolidip. 4,50

 

Soepen

Tomatensoep
Gemaakt van verse tomaten met basilicum. 5,50

Bospaddenstoelensoep
Gemaakt van gemengde bospaddenstoelen met truffel. 6,50

 

Voorgerechten

Zalm in nori
Gefrituurd in panko, met wakamé, en wasabimayonaise. 11,00

Carpaccio
Met pestomayonaise, Old Zuivelhoeve en geroosterde pijnboompitten. 10,00

Gambaspiesjes
Gemarineerd in knoflook, met limoenmayonaise en rucola. 9,00                                    

Jamaicaanse kippenboutjes
Pikante kippenboutjes geserveerd met zoete chilisaus. 8,00

Bietencarpaccio
Met geitenkaas, gekarameliseerde sjalot en geroosterde tuinbonen. 8,00

 

Hoofdgerechten

Saté van de haas
Malse varkenshaas saté met huisgemaakte coleslaw, kroepoek, seroendeng en satésaus. 17,00

Spareribs
Huisgemarineerde spareribs met huisgemaakte coleslaw geserveerd met knoflook- en chilisaus. 17,00

Boerenschnitzel
Met gebakken champignons, ui, spek en gesmolten kaas. 17,50

Tournedos
Gebakken tournedos met saliejus en seizoensgroenten. 23,00

Optie: gegratineerd met Gorgonzola. 1,50

Coq au Vin
Zachte kippendijen gestoofd in rode wijn met seizoensgroenten. 18,00

Kabeljauw
Gebakken kabeljauw met venkelrisotto, doperwtjes en Parmaham 19,50

Pasta met vis
Luinguine pasta met zalm, garnalen en kokkels, geserveerd in een knoflookroomsaus. 17,50

Pompoengoulash (vegetarisch)
Gemaakt van flespompoen met aardappel, paprika en champignons met mousseline. 14,50

Pasta bospaddenstoelen (vegetarisch)
Linquine pasta met gemengde bospaddenstoelen in een romige saus met truffel. 14,50

Venkelrisotto (vegetarisch)
Romige venkelrisotto met doperwtjes en groenten van het seizoen. 14,50

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke friet.

 

Desserts

Monchoutaart
Met een bodem van speculaas en een topping van gemarineerde kersen.  7,00

Dame Blanche
Drie bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom. 6,00

Notentaart
Met karamelsaus en stroopwafelijs. 7,50

Kaasplankje van de Zuivelhoeve
Cremeaux de Bourgogne, Le petit doruval, Gorgonzola Pikant, Overjarige boeren kaas Snoek, amandel vijgenbrood, stoofpeertje en appelstroop. 9,50

Warme apfelstrudel
Ambachtelijke apfelstrudel met vanille-ijs en karamelsaus. 6,50

Liflaf nagerecht
Dessert met een variatie van kleine nagerechten. 8,50

 

LIFLAFMENU

Voorgerecht

Soepje
Carpaccio
Gambaspiesje
Wildzwijnham
Bietencarpaccio
Zalm in nori
10,-

Hoofdgerecht

Wildstoof
Kabeljauw met risotto
Ossenhaas in salie jus
Rode kool
Pompoen goulash
Coq au vin
17,-

Nagerecht

Bolletje ijs
Hangop
Notentaart
Tiramisu
Stoofpeertje
Slagroom met koffie likeur
8,50

Dit liflafmenu bestaat ui verschillende specialiteiten van onze chef. Per gang worden alle beschreven gerechtjes geserveerd.

Menuprijs 32,50

 

WILDKAART

Voorgerechten

Gerookte wildzwijnham
Met truffelmayonaise, gebakken paddenstoelen en rucola. 10,00

Pompoensoep
Gemaakt van flespompoen. 6,50

 

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk
Met rode wijnjus, gekarameliseerde sjalot en pastinaak crème. 22,00

Wildstoof
Gestoofd in Voortsche Boq met rode kool en pastinaak crème. 18,50


Nagerechten

Hangop met stoofperen
Huisgemaakt hangop met vanille, slagroom en stoofperen. 7,00

Winterse tiramisu
Met speculaas en cranberry’s. 7,00

 

De Bunckman
VOORTHUIZEN

De Hebberd
BARNEVELD

De Hebberd
AMERSFOORT

DaNaast 
AMERSFOORT

DaBoven 
VOORTHUIZEN